Водачи

Косьо Локмаджиев

От 2002 г катеренето и алпинизмът определят стремежите в живота му. Дипломиран треньор по Туризъм-Алпинизъм от Национална Спортна Академия. В момента е преподавател по Планинарство и катерене в Технически Университет – София и Планини и Хора – асоциация на планинските водачи в България.  Автор е на катерачни маршрути, съдия в държания шампионат по алпинизъм и катерене в България, както и носител на редица отличия като състезател.

Йордан Чобанов

Йордан се занимава с катерене от 1999 г. Инструктор е от 2005 г. Интересите му са най-вече в областта на алпийското катерене. Има изкачвания в Алпите и на всички по-големи стени в България. Автор е на редица премиерни маршрути в района на Враца.

Марина Михайлова

Марина се занимава със скално катерене от почти 20 години. За нея то никога не е било спорт, а начин на мислене и на живот, споделяне на емоции и гледки, приятелство. Прекарва по-голямата част от свободното си време на Врачанските скали или в долината на Мальовица. Пази (и постоянно събира нови) спомени от успешни изкачвания на Северни стени в Алпите, има слабост към дългите традиционни маршрути. Когато не е с каска и еспадрили се занимава с маркетинг и дъщеря си – Яна.

Желязко Мечков

Желязко е в планината от 14-годишен. Започва практиката си с Курс по пещерно дело и курс по катерене и алпинизъм в град Стара Загора. През годините пътешествията му са го водили от големите дълбоки пещери до високите снежни върхове. Инструктор е по пещерно спасяване, планински спасител, планински водач.

Ася Джамбазова

Ася е един от основателите на първия (може би единствения) йойо клуб в България, софтуерен инжинер с неразривна любов към планината. Инструктор по катерене, планински спасител, парамедик и инструктор по лавинна безопасност в БАССЕС.